Από τις κορυφαίες αλυσίδες φούρνων και εργαστηρίων τυρόπιτας στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα, «Το Τζάντε» είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της σφολιάτας από τη δεκαετία του 70’, αποτελώντας σήμερα έναν «γίγαντα» στο χώρο του, διαθέτοντας 13 καταστήματα εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το 1971 ο Δημήτρης Μουζάκης εργάσθηκε ως βοηθός δίπλα στο μεγάλο δάσκαλο της εποχής Παναγιώτη Τσιριγώτη σε εργαστήριο τυροπιτών. Πολύ γρήγορα έμαθε τη δουλειά και δούλεψε σε πολλά εργαστήρια στην Αθήνα ως τεχνίτης αποκτώντας μεγάλη γνώση και εμπειρίες.

Το όνομα της φίρμας ‘Το Τζάντε’ προέρχεται από τη Ζάκυνθο που είναι ο τόπος καταγωγής της οικογένειας Μουζάκη. Το 1986 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Πετρούπολη που ήταν κι αρχή της αλυσίδας των καταστημάτων. Τα αδέρφια του Δημήτρη, Παναγιώτης και Μάρκος, έμαθαν τη δουλειά εκεί και στη συνέχεια άνοιξαν δικά τους μαγαζιά. Αντικείμενο των καταστημάτων ‘Το Τζάντε’ είναι η, εντός του κάθε καταστήματος, παραγωγή και πώληση τυροπιτοειδών και συναφών προϊόντων καθώς και κάθε ποικιλία καφέ. Κάθε ένα από τα καταστήματα λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση διασφαλίζοντας την ποιότητα κι αποφεύγοντας τη μαζικοποίηση των προϊόντων για παραγωγή.

Στα 29 χρόνια λειτουργίας των καταστημάτων ‘Το Τζάντε’ κατάφεραν να διατηρήσουν τους καταναλωτές αφού τα προϊόντα έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων γίνεται με παραδοσιακό τρόπο στα εργαστήρια που βρίσκονται σε κάθε μαγαζί. Η παραγωγή και το ψήσιμο των προϊόντων γίνεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο μεθόδους παραγωγής που θα αλλοίωναν τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του κάθε προϊόντος.
Αρχικοί πυλώνες που εφαρμόζονται μέχρι και σήμερα είναι:¨Η ποιότητα στα προϊόντα, η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση προς τους καταναλωτές, και φυσικά οι ανταγωνιστικές τιμές.

Στα πλαίσια συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης η αλυσίδα “Το Τζάντε” δημιούργησε το “Espresso Bank” με σκοπό να ανακαλύψει καινούργιες γεύσεις ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές του καφέδες και ροφήματα υψηλής ποιότητας που σε συνδυασμό με την εξειδίκευση του προσωπικού μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το «Τζάντε των Θρακομακεδόνων» που εδρεύει στη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων 129 αποτελεί το νεότερο όλων και το πιο υπερσυγχρονο σε εξοπλισμό μιας και τα εγκαίνια του πραγματοποιήθηκαν μόλις τον Αύγουστο του 2019! κυριότερα είδη που μπορείτε να προμηθευτείτε στο εν λόγω κατάστημα είναι οι φρέσκια: Τυρόπιτα, Σπανακόπιτα, Μπουγάτσα, Πίτσα, Πεϊνιρλι, Κρουασάν-Ζαμπόν, Burger, Πιροσκί, όπως επίσης και όλα τα είδη καφέ, με φρέσκια στημένη πορτοκαλάδα!

Τα προνόμια για τους αθλητές-μέλη του Gipedaki.gr εδώ, ανέρχονται σε ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τσα προϊόντα του καταστήματος.

Το νεόκτιστο κατάστημα είναι άρτια δομημένο ώστε να καθίσεις εκεί και να απολαύσεις το γεύμα-ρόφημα σου στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο με την ξύλινη επένδυση, θυμίζοντας πραγματικά Ζακυνθινές εποχές από άλλες δεκαετίες! Τέλος, διαθέτει και delivery.